Borkóstoló csomag: A Dimenzió Borászat látványpincéjében, vagy a Bükk Panzió által üzemeltetett borospincében borkóstolási programmal szolgálunk a szállás mellé. Egyeztetni érkezést követően szükséges a szálláshelyen.

Kultúra csomag: Szállás+belépőjegy tárlatvezetéssel a Diósgyőri várba. Érkezést követően igényüket jelezzék a szálláshelyen.

Túracsomag: Egyéni és csoportos túraszervezés a szállásszolgáltatás mellé A Miskolci Helyi Természetbarát Egyesülettel együttműködve. Túratémák és időpontok felől érdeklődjenek a panzió megadott telefonszámán.

Városnéző csomag: A szállásszolgáltatás mellé a MIDMAR Kft által szervezett városnéző programokon való díjmentes részvételt biztosítunk a vendégek részére. Témák és időpontok felől érdeklődjenek a panzió megadott telefonszámán.

Biocsomag: Vendégeinknek Biopiac látogatást szervezünk együttműködő partnerünkkel és/vagy termékbemutatón, kóstolón való részvételt. Célszerű ilyen irányú érdeklődésüket érkezés előtt jelezni és egyeztetni a szálláshellyel.